Četvrtak rezervisan za kreativnu radionicu Male ruke, Velika djela

Kreativna radionica pod nazivom Male ruke, Velika djela biće održana u četvrtak, 22. februara, sa početkom u 19 sati u Razvojnom centru udruženja Roditelji, a namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 8 godina.

Znamo koliko je bitno uposliti prstiće mališana za njihov uspješan rast i razvoj, razvoj fine motorike prstiju i koordinaciju pokreta. Uključivanjem u aktivnosti pravljenja ukrasa ili igračaka od papira, kartona, tkanine i drugih materijala kod djece se razvija mašta, kreativnost, koncentracija i samopouzdanje. Osim toga, kroz aktivnosti dječijih majstorija razvijamo preciznost, vježbamo koncentaciju i učimo se strpljenju.

Radioničarke Tanja Ćirović i Katarina Čarapić pomagaće drugarima da kroz pravljenje kreativnih djela nauče nove vještine prilagođene njihovom uzrastu. Broj mjesta je ograničen na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.