Dan otvorenih vrata FK Budućnosti narednog petka u Delti

Fudbalski klub Budućnost, u saradnji sa svojim partnerima, organizuje Dan otvorenih vrata za svu djecu i roditelje koji žele da se upoznaju sa načinom funckionisanja škole fudbala kao i rada mlađih selekcija, a uz to i dobro da se zabave. Događaj je zakazan za petak, 19. oktobar, u 17 sati u šoping centru Delta City.

Zainteresovani će imati priliku da se informišu o načinu organizacije škole fudbala ovog kluba, načinu upisivanja djece kao i načinu samog treniranja. Radiće pokazne vježbe kao i pripreme koje sprovode pred trening, u tom dijelu će im pomoći njihova najmlađa generacija 2006. godište.

Pored toga biće organizovano takmičenje, ali ne u pravom fudbalu već na TV ekranu, na SonyPS.

“Moći ćete odmjeriti snage sa našim prvotimcima. Zagrijte prstiće jer ćete imati ozbiljne takmičare protiv sebe. A da roditeljima ne bude dosadno, imaćemo i tradicionalnu stonu verziju fudbala gdje će protiv nekih prvotimaca moći da odmjere snage”, poručuju iz FK Budućnost.

Kako navode, samo za ovaj dan, posjetioci će moći da kupe nešto od proizvoda iz fashion linije ovog kluba i to po super sniženim cijenama.

Zainteresovani će imati priliku da u posebnom uglu naprave fotografije sa nekim od trofeja FK Budućnosti.

“Kroz posebni paket članstva i kao i CashBack kartice pravljene samo u našim bojama, moći ćemo još više učvrstiti veze prema voljenom klubu”, dodaju iz ovog kluba.