Delta City proslaviće deseti rođendan uz zabavni program

Šoping-mol Delta City u subotu, 29. septembra, slavi deseti rođendan i tim povodom, za sve posjetioce biće organizovani brojni događaji, a biće dodijeljeno i više od stotinu vrijednih poklona za najvjernije potrošače.

Svi posjetioci koji tog dana budu napravili račun od 20 ili više eura u Delta City-ju imaće priliku da učestvuju u nagradnoj igri, sa više od 100 vrijednih poklona.

Sve posjetioce očekujuje bogat zabavni program:

11:00-12:00 Haos animatori Štulaš Mirror Man, Klovnovi koji modeluju figure od balona za prolaznike

11:50-12:00 Masovne koreografije sa Džinom za sve prisutne

12:00-13:00 Takmičarske i timske igre za djecu koja slave 10. rođendan 1. oktobra i svu ostalu prisutnu djecu

12:30-14:00 Profesionalni facepainting, uključene pauze + kreativni kutak, radionice origamija za djecu koja to žele

13:00-13:10 Show sa suvim ledom

13:15-14:00 Dodjela nagrada i vođenje programa

U šoping-molu Delta City, godišnje se realizuje preko 90 događaja, od modnih, dječjih, zabavnih, umjetnčkih pa sve do edukativnih i humanitarnih.

Šoping-mol Delta City ima 80 zakupaca, od kojih polovinu čine internacionalni brendovi, kao što su: Zara, Bershka, Stradivarius, Cineplexx, Cortefiel, Pull & Bear, Oysho, Intimissimi, Tommy Hilfiger, Guess, New Yorker, Mango, Antony Morato, OVS Industry, Cortefiel i mnogi drugi.

Godine 2016. šoping-mol Delta City postao je dio grupacije Hyprop Investments. Kompanija Hyprop Investments je najveći afrički fond specijalizovan za ulaganja u šoping-molove, a šoping-molom Delta City u Podgorici, upravlja novoosnovana kompanija Hystead Limited sa sjedištem u Londonu.