Porodični dan uz animirane filmove za najmlađe

Bioskop Cineplexx Delta City pripremio je bogat program za najmlađe na još jednom Porodičnom danu uz najnoviju animiranu avanturu Ferdinand.

Sve mališane u nedjelju, 24. decembra, u periodu od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City očekuje sjajna avantura na velikom ekranu, mnoštvo zabavnih aktivnosti na kreativnim radionicama kao i pokloni uz svaku kupljenu ulaznicu, za koje su se pobrinuli Mali Politikin Zabavnik, Tuc, Oreo i Barni.

Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je davne 1938. godine u produkciji Diznija, a samo godinu dana kasnije dobio je nagradu Oskar za najbolji kratki film. Ferdinand je obilježio djetinjstva mnogih generacija i postao film kojeg se i danas svi rado sjećaju. Kada ga ljudi pogrešno dožive kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće u nevjerovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smiju da postoje i da ne treba da sudimo ni o jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.

Ferdinand će biti prikazan u 3D i 2D tehnologiji, a najmlađi posjetioci mogu nesmetano uživati u njemu jer je sinhronizovan na naš jezik. Na repertoaru tog dana naći će se i Meda Pedington 2 i Deda Mraz i kompanija takođe sinhronizovani na naš jezik.