Porodični dan uz Drakulu i čuvena čudovišta

Cineplexx Delta City u Podgorici objavio je da za nedjelju, 5. avgusta, sprema fantastično putovanje sa najpoznatijim čudovištima na svijetu u novoj animiranoj avanturi Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje, u toku Porodičnog dana.

“Saznajte među prvima kako će proći luksuzno krstarenje Drakule, Mejvisa i ostalih čudovišta, koje su im avanture prepriječile put, ko se na ovom putovanju zaljubio i zašto su šišmiši padali sa neba. Od 12 do 17 časova zabavite se uz sjajne kreativne i likovne radionice inspirisane likovima iz filma, dok uz kupljenu ulaznicu najmlađe posjetioce očekuje poklon Mali Politikin zabavnik!”, poručuju iz Cineplexx-a.

O filmu: Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi voditi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.
No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav…

Ovaj film očarao je kako mališane, tako i njihove roditelje širom planete, a biće prikazan u sinhronizovanoj 2D ili 3D verziji.