Radionica Vrijeme je za Muziciranje u Podgorici

Radionica Vrijeme je za Muziciranje, koja se realizuje u saradnji sa Muzičkom školicom TonTon, za djecu uzrasta od tri do šest godina biće održana u srijedu, 13. decembra u 19 časova, u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra.

Edukacija TonTon bazira se na jedinstvenom programu rada sa djecom predškolskog uzrasta kroz muzičke radionice.

U duhu novogodišnjeg raspoloženja, koje nam nikako ne može proteći bez muzike, djeca će na ovoj radionici učiti pjesme koje će rado pjevati tokom praznika. U toku radionice djeca će imati priliku da obrađuju pjesme po sluhu, sviranje na instrumentima Orfovog instrumentarijuma i da aktivno slušaju muziku i na taj način razvijaju svoju muzikalnost. Osim toga, razvijaće samopouzdanje, timski rad i imati priliku da izraze svoju kreativnosti i da sa strpljenjem pristupaju novim izazovima. Cilj ovih radionica jeste razvoj kognivnih sposobnosti, motoričkih, razvoj verbalne komunikacije i emocionalne vještine. Radionicu će voditi muzički pedagog Jana Adzić. Broj mjesta je ograničen na 10.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona +382 20 221 000 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

  • muziciranje