U četvrtak radionica sa psihologom – To sam ja

Kreativno edukativna radionica, pod nazivom To sam ja, od ove sedmice biće dio programa Igračkoteke i Razvojnog centra u Podgorici,  a vodiće je psihološkinja Andrijana Tičević.

Radionica je namijenjena mališanima uzrasta od 5 do 7 godina, a počeće u 19 sati, u četvrtak, 9. avgusta .

U okviru ove radionice drugari na zabavan način uče kako da kreativno izraze sebe, kroz brojne podsticajne aktivnosti i igre. Tokom radionice mališani sarađuju sa vršnjacima, uče se timskom radu, strpljenju ali stiču i nova znanja o sebi. Neke od igara u kojima će mališani učestvovati su: Igra pretvaranja , razmjena u krug, lanac pokreta. Cilj radionice je da mališani postanu svjesni sebe, svoje posebnosti, kao i  razlike  i sličnosti među drugarima. Na taj način podstiče se veći stepen imaginacije i socijalizacije kod mališana. Broj mjesta je ograničen na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.