U nedjelju u Cineplexx-u Porodični dan uz Kondorita i Tajne avanture mačaka

Porodični dan uz animirane filmove Kondorito: Avantura u svemiruTajne avanture mačaka biće održan u nedjelju, 14. oktobra, od 12 do 17 sati u bioskopu Cineplexx Delta City.

Crtani film Kondorito: Avantura u svemiru predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Priča prati Kondorita i njegove drugare u ludoj avanturi u stilu Indijane Džounsa punoj smijeha.

Tajne avanture mačaka je avantura u kojoj mačke odlaze u potragu za legendarnom zemljom Breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

Oba filma su sinhronizovana na naš jezik, pa i najmlađi posjetioci mogu uživati u njima.

“Od 12 do 17 časova, za sve mališane pripremili smo likovne i kreativne radionice inspirisane likovima iz crtaća, dok uz svaku kupljenu ulaznicu djecu očekuje poklon časopis Mali Politikin zabavnik“, najavili su iz Cineplexx-a.

Kako navode, sve članove Porodičnog film kluba očekuju snižene cijene ulaznica i gratis kokice, a svi oni koji još uvijek nisu postali njihovi članovi mogu se registrovati na sajtu cineplexx.me ili na pultu u bioskopu, a članstvo je besplatno.

“Svi članovi kluba imaju sniženu cijenu karte i besplatne kokice prilikom svake posjete bioskopu”, dodaju iz Cineplexx-a.

Ulaznice se već nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.