U utorak cijena ulaznice za sve filmove 1,99 eura

U bioskopu Cineplexx Delta City naredne sedmice pripremaju Super cool utorak za početak Cool ljeta, uz specijalnu cijenu karte za sve filmove.

Cijena ulaznica za sve filmove u utorak, 11. jula iznosiće 1,99 euro, a cijena će biti ista i za 2D i 3D projekcije!

Na repertoaru tog dana će se naći animirani hitovi Grozan ja 3 i Automobili 3, oba sinhronizovana na naš jezik.

Ljubitelji superheroja će moći uživati u najnovijem filmu o Spajdermenu – Spajdermen: Povratak kući ali i avanturama poznate superjunakinje u filmu Čudesna žena.

Na repertoaru će se naći i novi nastavak kultne franšize Transformersi: Transformersi: Posljednji vitez, zatim komedije Ćale moje bivše, Kuća uvijek dobija, Čuvari plaže, Moj sastanak na slijepo, Ludilo djevojačke večeri, kao i akcija-triler Pretjerivanje.

U Cineplexxu posjetioci i svake nedjelje nakon 19 sati imaju na raspolaganju pravo na specijalnu cijenu ulaznice od tri eura za 2D, odnosno 4,20 eura za 3D projekcije. Ova akcija je počela 2. jula i trajaće do 26. avgusta.

Na repertoaru ovog ljeta naći će komedije Kuća uvijek dobija sa Vilom Ferelom i Ejmi Poeler u glavnim ulogama, Ludilo djevojačke večeri sa Skarlet Johanson, Čuvari plaže sa Dvejnom Džonsonom i Zakom Efronom, ka oi akcija za sve ljubitelje brzih automobile Pretjerivanje, dok obožavaoci naučne fanstastike mogu uživati u trećem dijelu Transformers franšize Transformersi: Posljednji vitez i akcionim avanturama superjunakinje Wonder Woman u filmu Čudesna žena.

U julu i avgustu na veliko platno Cineplexxa stižu: Spajdermen:Povratak kući, Planeta majmuna: Rat, Dunkirk, Otmica, Mračna kula, Atomska plavuša i mnogi drugi…