Danas počinju prijave za Sunčanu Pampers puzijadu

Prijavljivanje za takmičenje za bebe Sunčana Pampers puzijada, koje će biti održano ove subote u okviru dječije manifestacije Dan Sunca, počeće danas u 13 sati, a pravo da učestvuju imaju bebe koje nijesu prohodale.

Prijave se mogu slati putem Facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) ili na mail adresu: [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

Popularna trka beba, koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, biće održana u subotu, 22. septembra, u podgoričkom šoping molu Delta City i to u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca, u terminima od 10 časova i 30 minuta i od 17 sati i 30 minuta.

Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dugu tri metra.

Sponzor takmičenja, Pampers, obezbijediće poklone za sve takmičare, a organizator će im uručiti diplome.

“Zbog velikog interesovanja za takmičenje i ovog puta smo morali da odredimo precizan termin početka prijavljivanja pa pozivamo roditelje da prijave pošalju odmah nakon 13 sati, kako ne bi zakasnili. Imamo 90 takmičarskih mjesta, a prijave koje nam stignu prije zvaničnog početka prijavljivanja nećemo moći da evidentiramo kako bi svi imali jednake šanse”, kazala je menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento, Danijela Knežević.

U okviru dvanaestog izdanja manifestacije Dan Sunca biće organizovani kreativno-edukativni, sportski i zabavni sadržaji za mališane svih uzrasta. Program će trajati od 10 časova do 20 sati i 30 minuta.

Informacije o programu i učesnicima manifestacije mogu se pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu Dan Sunca (@dansunca).

  • dan
  • dan1
  • dan3
  • dan4
  • dan5