Promocija spota Dore Štampić u Centru kulture Tivat

Promocija prvog spota 12-godišnje Tivćanke, Dore Štampić za pjesmu Ljuboples, biće predstavljen sjutra u 18 sati u Velikoj Sali Centra za kulturu Tivat.

Spot je snimljen u Tivtu tokom avgusta, a u njemu učestvuje Dorin kolega sa festivala, Danilo Radunović koji u spotu glumi njenu simpatiju, plesna grupa Bellissima, kao i Dorini školski drugari.

– Bilo je predivno, zabavljali smo se. Malo nam je bilo teško raditi na Pinama zato što je bilo jako sunce, bilo mi je žao Bellissimu što su plesale na onom suncu, ali prošlo je sve, sad je dobro- kazala je Dora Štampić gostujući u Školarcu.

Osim promocije pjesme i mladosti, spot donosi kadrove koji naglašavaju ljepotu Tivta, što je produkcijska kuća PlayOn iz Berlina odlično iskoristila.

– Mislim da je najvažnije da se meni svidja spot. Dugo je trajalo snimanje jer su se trudili da spot bude lijepo izradjen, da budu lijepi kadrovi, ne mogu sve ni pohvatati da pogledam koliko ima kadrova, tako da je divno – kaže Dora.
Za pjesmu Ljuboples tekst potpisuje Tatjana Aleksić, muziku Dijana Roganović Bogićević, a aranžman Ognjen Cvekić. Premijerno je izvedena na ovogodišnjem izdanju dječjeg festivala Zlatna pahulja.

Izvor: Radio Tivat

  • dora-spot